Wednesday, October 3, 2012

last post sebelum STPM :D

asalamualaikum peeps :)
heyy ! mesti terkejut kan dengan tajuk post kat atas ? okay okay , don't be panic , bukan nya last post sangat pun , cuma buat sementara ni aku nak rehat jap dari dunia laman sosial aku nihh -.-' , FACEBOOK ? tah bila nak temporary stop pon taktau , aku dah pening dengan exam nak dekatnya , buku tah apa satu pun tak hadap , itulah kalau dah penyakit M datang memang tak jadi apa la kan *sigh* , i'm sorry first , especially dekat pembaca blog aku yang sangat suka usha blog aku nihh *ye kot* hehe , sweetest mira salleh :) , hahaha ! u're the one who kindly to view my blog withou any favour , hahaha ! pasnih boleh jadi peeping tom blog along k :D , aku still sedih dengan result trial aku , yaa ! im not like others , entahlaa , apa nak jadi dengan aku pun taktau , helo jiehaa ! exam around da corner , 45 days more ! AGAIN ! 45 days more girl , what happen to you !? okay , at last , aku da dapat detect apa yang buat otak aku mess sangat , kerja last minute , tu lah punca utama .. and aku tak yakin dekat diri sendiri , blum pape dah menyerah sebelum berjuang , serius ! sangat sedih dengan perangai aku yang macam ni , tapi nak buat cemana , just teruskan je lahh . secara terang dan jelas , aku cemburu gak dengan kawan-kawan aku , tapi itu hasil usaha dorang , aku  ? mampu tiup habuk je lahh . i need my spirit again , i lost my own ! okay , now try tengah push untuk paper ekonomi aku . aku harap aku dapat usaha lebih lagi .. insyaAllah :)
 bye semua , see you untuk 3bulan lagi :D

Ya Allah , bukakan lah hati hambamu ini untuk menimba ilmu :'(

Thumbs up untuk post ni

3 comments:

  1. hehe ! takpe kan mira ? mira yang selalu jadi pembaca blog along :D

    ReplyDelete

Tinggalkan komen anda dekat sini
usha jer pon takpe



Nieylsa Jiehaa own copyright 2012-2013